julen 10

julen har vart jätte mysig. vi var bara hemma jag och min familj och spelade spel, åt en mycket efterlängtad flaeskesteg, vi äter nämligen aldrig svenskt julbord på julafton eftersom man annars får så mycket av de. i skolan, hos släkten och det är ju typ samma mat som man äter vid påsk och midsommar, förutom skinkan kanske? jag tycker iaf att julbord inte är något speciellt gott, rätt tråkigt. 
efter det öppnade vi klapparna som fint låg under granen. mysigt. 
 idag har farmor och farfar varit här och ätit jul lunch med oss. utmande dem i en runda cranium (ett spel) också. sen har vi bara legat och myst och kollat film, typisk juldagen vana. 
 
men imorgon ska jag minsann upp tidigt. jag och min bror ska ge oss ut i rean för att byta julklappar som blev fel storlek och så. och sen så råkade jag ju prova en klänning när vi var där i onsdags. jag sa till och med till mig själv, köp den, annars ångrar du dig när du kommer hem. varför jag nu inte gjorde det kan man ju undra. men jag ska minsann hugga den imorgon.
hatar egentligen mellandagsrean, rea överhuvud taget är pain. men vi åker ju tidigt just för att inte behöva trängas med alla. så får väl hoppas att det inte är så mycket folk precis när dem öppnar.

nu har jag nyss tagit en lång dusch. rakat benen, gjort ansiktsmask, hårinpackning, filat fossingarna. ja, u name it. så nu är jag så gott som ny!    


  
 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0