godt nytt år

nu har jag precis gjor mig i ordning, inte riktigt klar med håret än men folket kommer inte för än om en timme.
ikväll kommer mina käraste vänner pluss deras familjer och min egen. 
brukar bli super kul och i år kommer det slå storslaget.  
 
har tänkt lite på det här med nyårslöften. brukar aldrig göra det, folkt tar ju ofta "jag ska inte äta godis". men nej, den funkar inte för mig, älskar godis och allt nyttigt, inte ens lönt att försöka, vill inte försöka. 
men å andra sidan kanske man istället ska lova sig själv att komma igång ordentligt med träningen igen. jag älskar ju egentligen och träna och oftast blir det 3-4 gånger per vecka. men nu har det varit mycket i skolan och det har helt enkelt inte funnits tid till det.
så det får de bli, bättring på träningen!  
 
 
2010 har haft sina för och nackdelar. men i stort sett så har det varit ett bra år och jag är säker på att 2011 blir ännu bättre! hoppas ni får en trevlig kväll och ta det lugnt så inga olycker händer.
 
puss och kram, Gott nytt år! 
 
 

 
ofixad

 
nästan klar :D

best of 2010


i loved you first

är det bara jag som har ingen aning om vad man ska ha på sig imorgon?
letade febrilt efter en nyårsklänning på nova som enligt mig egentligen inte borde vara så svårt. men så var inte läget. kraven för det jag letade var att den skulle vara svart, inte för lång, alltså en bit över rumpan och att den skulle ha ärm på. men det hittade jag oturligt vis inte.
dock hittade jag ju klänningen som jag ville ha. trots att vi var där en kvart efter öppningstid var nästan hela pakeringen redan full. crazy. men jag sprang in och där hängde den, bland det som naturligtvis inte var på rea. 
tror jag kör på något enklare och försöker göra något fint av håret istället. 
 
här är iallafall en bild på klänningen som jag köpte. tror den kommer användas mer till sommaren dock. 
 
 
 
har en "bad-face-day" så det är alltså anledning att jag vänder mig om :)

om jag kunde flyga skulle du vara mina vingar

har suttit och spelat Bloons på hamsterpaj i typ fyra timmar nu. jätte tråkigt, verkligen. men känner ändå att jag måste klara alla banor först innan jag slutar..  har dock fastnat på level 33.  
kommer ihåg när man gick i typ femman och nördade sönder alla spel på hamsterpaj. typ bubble trouble.. hehe. fast det kanske bara var jag ändån..  : )
 
men nu är det snart dags att vila huvudet på kudden och drömma. hoppas ingen väcker mig imorgon. så bror, läser du detta, ber jag dig vänligen att inte väcka mig, tack! 
  
 


julen 10

julen har vart jätte mysig. vi var bara hemma jag och min familj och spelade spel, åt en mycket efterlängtad flaeskesteg, vi äter nämligen aldrig svenskt julbord på julafton eftersom man annars får så mycket av de. i skolan, hos släkten och det är ju typ samma mat som man äter vid påsk och midsommar, förutom skinkan kanske? jag tycker iaf att julbord inte är något speciellt gott, rätt tråkigt. 
efter det öppnade vi klapparna som fint låg under granen. mysigt. 
 idag har farmor och farfar varit här och ätit jul lunch med oss. utmande dem i en runda cranium (ett spel) också. sen har vi bara legat och myst och kollat film, typisk juldagen vana. 
 
men imorgon ska jag minsann upp tidigt. jag och min bror ska ge oss ut i rean för att byta julklappar som blev fel storlek och så. och sen så råkade jag ju prova en klänning när vi var där i onsdags. jag sa till och med till mig själv, köp den, annars ångrar du dig när du kommer hem. varför jag nu inte gjorde det kan man ju undra. men jag ska minsann hugga den imorgon.
hatar egentligen mellandagsrean, rea överhuvud taget är pain. men vi åker ju tidigt just för att inte behöva trängas med alla. så får väl hoppas att det inte är så mycket folk precis när dem öppnar.

nu har jag nyss tagit en lång dusch. rakat benen, gjort ansiktsmask, hårinpackning, filat fossingarna. ja, u name it. så nu är jag så gott som ny!    


  
 





Despicable Me

såg den här filmen här om dagen. tyckte den var riktigt bra faktiskt, värd att se! 
och den minsta tjejen är ju för gullig. ITS SO FLUFFY IM GONNA DIE!! 
 

fryser Röven av mig här

fy fasiken vad költ det är här. brukar ju fan max ha minus 10 i skåneland. och nu är det nere på minus 25. craaazy.  
nu kan jag äntligen ligga och njuta av ett efterlängtat jullov.  
längtar inte över huvud taget till jul afton, fortafarande. känns nästa lite sorgligt att jag har tröttnat på det totalt när man var typ liten och julafton var årets mest spännande dag. rädd för tomten var man ju också..  
men det blir nog mysigt ändå, umgås med familjen och äta stek, kolla anka med alladin asken i högst hugg! hehe 
 
idag när jag kom till skolan hade några töser i klassen fixat ett några roliga lekar. mycket trevligt och många skratt blev det! sen dukade fröken upp med ett jäkulens fika bord, smaskens! 
 
 
 
 
 
 
mina söda små flickor


.


ibland, saknar jag faktiskt mitt blonda hår..

 
 
 
 
 
 
så till våren blir det platina blondt! :D

ich mag dich im Geheimen

riktigt förkyld ligger jag och hostar och nyser under en filt. kollat på massa filmer, narnia bland annat. ensam hemma och ingen som gör mig sällskap, bäst det kanske så inte fler blir sjuka. 
igår vart jag och två underbara vänner i malmö och tog en mysig kvälls fika. vi satt där tills dem stängde och tog oss sedan hem.  
 
imorgon är det en ny dag, får hoppas jag mår bättre då. väntar ju dem två sista skoldagarna av höstterminen nian snart. blir nog lite julklapps shopping imorn med. 
men nu. sängen, coca, och mario spelande!  





 

way up high

yeaaaaah fredagsmys 
har mest tatt det chill hela dagen. gick upp tidigt som attan imorse och mötte upp lilla annika för frukost och sen lusse träning. vad vi ska vara blir nog en suprise.. ;) haha..
har varit en runda på gymmet med jossa med, kom hem till tacos och idol efter det, mysigt värre!  
 
imorgon ska jag faktiskt dra och kolla på Jensen gymnasium i lund. Hört att den ska vara bra. Var på Carl Adolph Agahrd i tisdags med joysan, men nej, inget för mig. men joy gjorde allt roligare och hälde ut deras glögg på golvet, tog en clementin och gick.. 
 
aja, blir väl antaglien lite julklappar imorn med, men jag har ingen aning vad jag ska ge mina nära och kära. men kommer säkert på nått :) 
men nu, badet!  
 
pussssssssssss 
 
 
 
god jul, denna bjuder jag på.

im the one you dream of to be

ahh bara tio skoldagar kvar tills jullovet och nästa måndag är det lucia. i år ska jag och annika vara pepparkaksgubbar (gumma), eller julgranskulor.. (haha?). så tråkigt att vara en vanlig sån tärna eller vad det heter, och se ut som alla andra. och blev ju inte lucia, fasiken också. men tjejen som blev passade verkligen som det. so thats fine with me! 
men vart hittar man en sån dräkt då?
satt och snackade om det på syslöjden idag, då min cammilla (syslöjdsläraren) kommer fram och bara "ja jag såg en sån för utvikningsflickor i nån butik, det var en sån brun korsett med glasyr på och så var den ju lite uringad (mkt) och kort kjol, hihihihi" 
snällt camilla men nej, vill ha en vanlig till skolans luciatåg, tack ;)  
  
 



every smile has its own reason

idag har det varit firande av min fina syster som fyllt sweet sixteen! 
kvällens tema vart hollywood fru :D lägger upp lite bilder sen.
vi hade iaf en trevlig middag, god mat och gott folk :) 
riktigt sleden dock, vart uppe alldeles för tidigt imorse då hjärtat skulle iväg. 
 
imorgon blir det bara söndagsmys för hela slanten, ladda upp för ännu en skol vecka. men det är inte så långt kvar till lov så det ska nokk gå bra. 
 
 
mami och pappa kom nyss hem och hade med sig en liden mysse till mig :) haha gulligt!  
 
 

besviken.

vart jätte taggad för boxningen ikväll med Annika. har inte varit där på typ tre veckor.. hehe 
men, YOU KNOW WHAT. inställt pga sjukdom. DÖ. haha fett besviken... 
 
 
 
såhär besviken blir mia. noll av fem toasters.

RSS 2.0