rasmus seebach

hallå! 
  
har inte orkat blogga dem senaste dagarna. 
men i onsdags var det ju NRJ, och min födelsedag. riktigt mysigt!
stack till lund efter skolan och mötte upp bästis. gick och satte oss på espresso house och fikade, vid sex tiden drog vi vidare till malmö. 
haha så kul. vi gick från stationen i malmö mot stortorget, så fick jag syn på Sibel som gick precis bredvid oss. 

jag: jossa, Sibel gick precis förbi oss.. 
jossa: VAA!?! varför sa du inte något??!! 
 
sen rusade hon iväg med kameran i högsta hugg efter henne och skulle ta en bild, haha du är för härlig! 
 
vid nio tiden stod rasmus på scenen, ärligt, jag tror våra hjärtan stannade. haha  
tyvärr så sjöng han bara två låtar.. 
men vi ska nog åka till århus i september och se han där med :D 
 
 
här är en av mina favoriter, Engel.  
 
  

 

idag är det..

MIN FÖDELSEDAG! :D 
 
ikväll blir det NRJ in the park med dom bästa, suuuper! 
 
ha de gott älsklingar, hörs senare!  
 

måndag 23/8

hallå!

kom precis hem från gymmet. skulle egentligen dit med jossa, men hennes skola tar all musten ur henne så hon var för trött idag :/ btw, jossa, imorgon är de Ingen BB, ok? ;) och på onsdag kan du fetglömma att vi ska träna! haha.
tog det rätt lugnt idag, kunnde knappast göra annat eftersom det inte fanns många maskiner lediga haha. gick upp och la mig i sorlariet istället efter en timme och somna.. ops.. :)  
 
resten av kvällen: chill!  
 
puss

helgen

hallåå! 
 
Sitter här och har jätte boring.. kom precis hem från eksjö, nu har min bror flyttat :'( jätte tråkigt, men han kommer ju faktiskt hem till helgen!  
men i fredags åkte jag och flickorna in till malmöfestivalen. jag och Joy stack in vid fem och mötte upp Jossa. vi hade det rikitgt mysigt! gick runt och käka munkar, åt gyros och gjorde Tattos! började med att jag gjorde en fjäril i svanken, sen blev flickorna också sugna, så de gjorde också vars en. 
 
på onsdag är det dags igen, NRJ in the park då + min födelsedag! drar med bästisen dit, vi bådar ääälskar rasmus seebach som ska dit så vi kommer bli galna hihi.. 
 
resten av kvällen blir bara chill, mysa och kolla på paradise hotel. imorgon slutar jag redan 13.45, rätt otroligt om man går på ringsjöskolan haha! 
 
ha de gott skönheter, puss 
 

  
 


 

Gästbloggare

idag är det inta Mia som skriver, utan hennes högra hand Jossa. kockan är halv 3 och vi ligger i pyjamasar och kollar på the x-effect. jag vet inte var vi hittar på idag, bara njuter förmodligen. igår kom jag till mia vid 2 tiden då vi lagade luch, åt italiensk glass med kaffe, fixade lite med mias kamera och var ute i skogen och grävde haha. (gå in på min blogg och läs inlägget
Cross Roads, där har jag förklarat varför vi gräde haha). efter vi hade varit ute coh fjantat oss i skogen kom min pappa och hämtade oss och vi drog hem till mig. imorgon är det fest (min storebror fyllde 18 i måndags, så ska vi fira honom imorgon).

men nu ska jag och mia ta oss i kragen och hitta på något,
ni får ha en härlig dag allihop ♥

en vacker mia!


WTF?

haha asså omg kolla så smal denna mannen är och han bara drar ut typ en meter skin..

RSS 2.0